Луганські сепаратисти захопили в полон командира батальйону "Темур" Юлдашева

На Луганщині сепаратисти захопили у полон командира батальйону територіальної оборони, одного з лідерів "Радикальної партії" на Луганщині Темура Юлдашева

Як овідомляє Еспресо.TV, про це у своєму "Фейсбуці" написав лідер "Радикальної партії", народний депутат Олег Ляшко.

"Щойно колоради взяли у полон одного з лідерів Радикальної партії на Луганщині Темура Юлдашева, мого бойового побратима. Темур - батько чотирьох дітей, командир батальйону територіальної оборони, який протистоїть сепаратистам", - написав Ляшко.

За його даними, Темура викралиу місті Щастя і зараз його привезли до захопленого терористами приміщення управління СБУ в Луганську. "Вживаю всіх можливих заходів, щоб звільнити заручника", - зазначив нардеп.

Редакція Еспресо.TV спробувала зв’язатися з Темуром, але з ним відсутній зв’язок.

В той же час, за даними начальника Відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Луганській області Тетяни Погукай, Темур Юлдашев сам сів в авто нападників,  повідомивши, що там знаходиться його товариш по службі.

"Зараз ми з’ясовуємо, чому він не поїхав в автобусі разом з іншими бійцями підрозділу і опинився в СБУ", - зазначила Погукай.

У свою чергу на своїй сторінці в «Фейсбук» правозахисник Костянтин Реуцький, написав, що Юлдашев знаходиться в захопленій будівлі СБУ в Луганську. «Люди з будівлі луганського СБУ підтверджують, що командир батальйону «Темур» Темур Юлдашев знаходиться у них. З ним, за їх словами, «проводять» роз'яснювальну роботу», - написав Реуцький.