За сепаратизмом в Харкові стоять люди Медведчука, Царьова та Януковича, - ЗМІ

Хвилі "сепаратистського безладу" у Харкові організовують люди, пов'язані із "Сім'єю", кумом Путіна Віктором Медведчуком та кандидатом Олегом Царьовим, відомим своєю відвертою прокремлівською орієнтацією

На початку березня у місті  з'являється нова організація – "Захисники міста Харкова". Організатори - Сергій Юдаєв, Єгор Логвінов та Артем Трофімов. Саме вони проголосили народну республіку для російського каналу, передає Еспресо.TV з посиланням на ТСН.

Далі до "Захисників міста Харкова" примкнули Генадій Макаров та Ігор Масалов. Макаров, за даними спецслужб, часто їздить до впливових людей у Росію. Він же організовував приїзд до Харкова Олега Царьова. Ігор Масалов, ще один захисник міста Харкова - також друг Олега Царьова і Вадима Колісніченка. Раніше був у "Руському блоці". Зараз Масалов помічник народного депутата від Партії Регіонів Дмитра Шенцева. Того самого Шенцева, що прославився в історії з убивством харківського політичного важковика Євгена Кушнарьова. 

Також байкер Хірург, або Олександр Залдостанов, друг президента Росії Володимира Путіна часто Гостить у місцевих лідерів "Українського вибору" Віктора Медведчука - Віталія Сатарова та Вячеслава Гуляева. Хірург разом з Сатаровим та Гуляєвим відкривали пам’ятник у Харкові. Сатаров брав участь у народній раді, яка проголосила "Харківську народну республіку".

Пізніше до сепаратистів долучився Костянтин Долгов - який називає себе то  політехнологом, то журналістом. Пов’язаний з комуністами. Раніше працював з Марковим, тепер працює з Олегом Царьовим. Його прізвисько в Харкові - Костя Полторушка. Так його почали називати після того, як він взявся за організацію платних мітингів - за півтори тисячі доларів. 

Та поряд з новоявленими організаціями - не меншу участь у підриві суверенітету країни беруть Комуністи. В Харкові  вони не менш активні,  аніж у Донецьку чи Луганську. 

Та основна проблема -  саботаж міліції, яку ще досі частково контролює  команда Януковича. Її призначенці фактично підтримують диверсії в місті, та й гроші Сім'ї продовжують щедро литися у кишені  сепаратистів.