Дітище Колеснікова Sky Taxy вирішили закрити через збитки

Міністерство інфраструктури згідне з рішенням аеропорту "Бориспіль", що служби таксі Sky Taxy треба закрити через збитковість

Про це розповів міністр Максим Бурбак під час зустрічі з працівниками Sky Taxy повідомляє прес-служба відомства, передає Еспресо.TV.

"На сьогодні ситуація така – проект збитковий. За 2012, 2013 і частково 2014 роки збитки сягнули 28 млн. грн.", - зазначив Бурбак.

За словами мыныстра аеропорт достроково погасив лізингові платежі за автомобілі, що дозволило зекономити підприємству 7,5 млн. грн., утім служба Sky Taxy щомісяця приносить підприємству збитки у розмірі до 1,5 млн. грн.

"Sky Taxy було єдиним підприємством на ринку таксомоторних перевезень, працівники якого отримували офіційну заробітну плату, яке сплачувало внески до державного бюджету, а послуги пасажири оплачували за фіскальним чеком. Доходи цієї служби покривають лише витрати на оплату праці та пального", - йдеться в повідомленні міністерства.

Нагадаємо, створення служби таксі Sky Taxy було ініційоване під Євро-2012 тодішнім міністром інфраструктури Борисом Колесніковим.