Добкін каже, що знає, де "шукати корінь зла", у ситуації із замахом на Кернеса

Екс-губернатор Харківщиини Михайло Добкін не погоджується з основною версією МВС щодо замаху на Геннадія Кернеса і має свою

Про це Добкін сказав в ефірі "Шустер Live", передає Еспресо.TV.

"Я не хочу схилятися тут до версії, яку озвучив заступник міністра внутрішніх справ: сепаратисти, представники проросійських сил.

Я думаю, що тут потрібно шукати корінь зла в іншому - Геннадій Кернес, як і я, тривалий час дуже сильно дратує уми тих, хто записав нас в списки ворогів Майдану", - сказав Добкін.

Він вважає, що Кернес був "стабілізуючим фактором для гарячих голів ... які хотіли тут за прикладом інших регіонів дестабілізувати ситуацію".

"Говорити про те, що сепаратисти (або як ви там називаєте людей, які не згодні сьогодні з політикою центральних органів влади) обрали такий спосіб дестабілізації ситуації в Харкові - це розписуватися в повному незнанні ситуації у нас і небажанні наводити порядок", - заявив він.

Нагадаємо, як передавало Еспресо.TV,  заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий заявив, що однією із версій замаху на мера Харкова Геннадія Кернеса, яку розглядає МВС, є помста з боку сепаратистів.