На учасників Автомайдану в Донецьку напали сепаратисти

Донецький активіст Автомайдану Віталій Уманець повідомив, що постраждало декілька автівок, але настрій у активістів бойовий

Про це він написав на своїй сторінці в"Фейсбук" повідомляє Еспресо.TV.

За його словами, близько 15 осіб зі зброєю та бітами накинулися на автівки учасників автопробігу.В одному із автомобілів вибили лобове скло, від осколків якого постраждали пасажири машини.

"На колону активістів ‪#‎Автомайдан‬'у сьогодні під час чергового автопробігу в Донецьку напало близько 15 відморозків-сепаратистів зі зброєю, бітами та коктейлями Молотова. Під час проїзду автоколони (було більше 30 автомобілів!) від Донбас Арени до пам'ятника Сергію Бубці, біля ОДА дорогу активістам перекрили невідомі у масках. Першому авто бітою розбили лобове скло, від чого були поранені пасажири, на склі також є отвори від куль з травматичної зброї. Є інформація, що сепаратисти стріляли і з вогнепальної зброї. Постраждало декілька автомобілів, колоради кидали в авто, як мінімум, три коктейлі Молотова, але не влучили. Міліція, яка була присутня біля ОДА, взагалі втекла в момент, коли сепаратисти почали вибігати з приміщення.

Пізніше я розміщу реквізити для допомоги власникам авто, які постраждали. Не дивлячись на сьогоднішню атаку відморозків, настрій у активістів бойовий, ніхто зупинятися не збирається, бо ‪#‎Донецьк‬ - це Україна, а хто щось має проти цього, той йде нах, тобто в Рашу!

Боротьба триває. Слава Україні!