В Росії стався вибух на складі боєприпасів. 10 людей загинули

Десять людей загинули і одинадцять отримали травми в результаті вибухів боєприпасів і пожежі на військовому складі в Каримський районі Забайкальського краю

Такі дані озвучила прес-служба крайового уряду, додавши, що відомості будуть уточнюватися, передає Еспресо.TV з посиланням на ИТАР-ТАСС.

"Чотири тіла загиблих витягнуті, шість знаходяться в небезпечній зоні", - додали в прес -службі. 

У потерпілих зафіксовані опіки і травми, чотири людини знаходяться у важкому стані. Решта постраждалих після надання першої медичної допомоги відпущені.

До теперішнього часу завершено евакуацію жителів сіл Велика Тура , Кадахта і солонцьово , розташованих поблизу з військовими складами . Люди розміщені в селищах Дарасун , Каримська , Агинское і Маккавєєва . Всього евакуйовано 280 осіб, у тому числі 83 дитини. Вони забезпечені гарячим харчуванням.

За даними прес-служби крайового уряду з посиланням на 29- ю загальновійськову армію , у вівторок через переходу лісової пожежі на військовому складі боєприпасів поблизу населених пунктів Велика Тура і Кадахта сталася пожежа. Зафіксовано 20 вибухів боєприпасів.

Ємність складу становить 3950 умовних вагонів. Тип зберігаються боєприпасів: тротил, протитанкові і протипіхотні міни, засоби підривання.