Невідомі хотіли захопити диспетчерську Київводоканалу

Сьогодні, 1 травня, близько 16:40 біля Головної диспетчерської Київводоканалу була зафіксована присутність групи людей у камуфляжній формі, озброєних битами та ланцюгами

Як повідомили Еспресо.TV у прес-службі столичного водоканалу, охорона Товариства посилила всі засоби безпеки, викликала наряд міліції та повідомила про подію департамент безпеки підприємства. 

Правоохоронці, що чергували безпосередньо біля Головної диспетчерської, а також посилений наряд міліції Печерського району, який прибув вже о 16.43, поцікавились у молодиків метою перебування біля Головної диспетчерської – стратегічного об`єкту підвищеного рівня безпеки. Озброєні чоловіки, назвавши себе Громадською обороною Києва, пояснили, що вони охороняють порядок. Побачивши посилену охорону та наряд міліції, молодики прийняли рішення покинути підприємство та поїхали з місця події на власному автобусі. Міліція зафіксувала номерні держзнаки транспортного засобу і прийняла заяву про спробу захоплення підприємства.

"ПАТ «АК «Київводоканал» наголошує, що будь-яке несанкціоноване втручання в роботу об`єктів Товариства, особливо Головної диспетчерської, є протиправним та може призвести до дестабілізації водопостачання та водовідведення всього Києва, що може спричинити техногенну катастрофу в столиці зокрема та в Україні взагалі", - повідомили в прес-службі.