Терористи переводять свій штаб зі Слов’янська у Горлівку, - Тимчук

Терористи розформовують свій штаб у Слов'янську, натомість організують аналогічну структуру в Горлівці

Про це у своєму "Фейсбуці" повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи "Інформаційний Опір" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Штаб терористів в Слов'янську розформовується - аналогічна структура організовується в Горлівці. Командування передано диверсанту з позивними "Абвер", - написав Тимчук.

За його даними, наразі командир російських диверсантів "Стрілець" з групою підлеглих йде на прорив зі Слов'янська. Місцевим сепаратистам повідомлено, що на втручання Росії особливо розраховувати поки не варто.

"З'явилася інформація про те, що російські диверсанти, що орудують в місті і є «ядром» терористичних сил, мають намір пробиватися крізь оточення до кордону з Росією. Місцеві сепаратисти у цьому випадку вирішуватимуть свої проблеми самостійно. Українські силовики вживають заходи для запобігання прориву", - зазначив Тимчук.

Нагадаємо, сьогодні зранку у Слов'янську розпочалася активна фаза антитерористичної операції. В рамках АТО було збито один український літак, ще два серйозно пошкоджені. За даними МВС, загинув один український пілот.

Автомобільне і залізничне сполучення з містом Слов'янському тимчасово повністю припинено. Громадян просять дотримуватися спокою, не піддаватися паніці, і, по можливості, залишатися вдома.