На Майдані закликають не приходити на Віче у неділю

Центральна рада сотень Майдану і громадська організація "Автомайдан-Київ" закликали киян і гостей столиці не приходити на віче 4 травня на майдані Незалежності в Києві, яке анонсується в соціальних мережах

Про це на прес-конференції 3 травня в Києві заявив сотник 14-ї Коломийської сотні Володимир Пак, - передає Еспресо.TV з посиланням на 5 канал.

"Ми закликаємо киян і всіх, хто отримав пропозицію прийти на віче 4 травня, відмовитися від цієї ініціативи, оскільки вона надходить не від центральної ради сотень Майдану. За неї не взяла відповідальність ніяка організація, і самооборона Майдану це віче не ініціювала", - сказав Пак.

Він наголосив, що до 9 травня дуже важливо не допустити на Майдані ніяких провокацій. За словами сотника, в ці дні буде посилено патрулі території, обмежено заїзд автомобілів і перевірятимуться габаритні сумки у відвідувачів Майдану.

У свою чергу представник організації "Автомайдан-Київ" Світлана Фурман закликала киян та всіх українців уважно перевіряти, хто запрошує їх на якісь віче та інші зібрання.

"Автомайдан-Київ та інші патріотичні організації Києва, з якими ми співпрацюємо, жодних віче не анонсували, ніяких зборів на свята ми не анонсуємо", - наголосила вона.