Основну задачу Королевська виконала: повернулася в активну політику, - експерт

Основні завдання Наталія Королевська в рамках президентської гонки вже виконала: повернулася в активну політику, в інформаційний простір

«Але в будь-якому випадку це досить вольове політичне рішення», - так прокоментував зняття Королевської своєї кандидатури як кандидата в президенти заступник директора АМС Олексій Голобуцький.

Враховуючи достатньо маргінальну специфіку позиціонування Царьова і Добкіна щодо «інтересів російськомовного населення», з представників Південного Сходу у всеукраїнській політиці залишається тільки Королевська. «За місяць президентської кампанії Королевська зробила непоганий заділ на майбутнє: закріпилася як серйозний претендент на голоси Південного Сходу і закріпила за собою «соціальну» нішу. Адже патерналізм і дотаційна залежність регіону як і раніше актуальні», - оцінив Голобуцький практичні результати активності Королевської як кандидата у президенти.

Нагадаємо, 1 травня Наталія Королевська заявила про зняття своєї кандидатури з президентської гонки заради концентрації зусиль на питанні соціального захисту українців. Вона пообіцяла, що зібрані на виборчу кампанію кошти, будуть спрямовані безпосередньо на програми підтримки найбільш вразливих категорій громадян.