Бондаренко: Кличко відмовляється від дебатів про столичне господарство

Кандидат на посаду мера столиці Віталій Кличко відмовляється від участі в дебатах зі своїм конкурентом Володимиром Бондаренком, який наразі займає посаду глави КМДА

Про це Бондаренко написав на своїй сторінці у «Фейсбуці», передає Еспресо.TV.

«Минуло вже зо два тижні, як я запросив Віталія Кличка на відкриті дебати про бачення ситуації в міському господарстві. Після досить тривалої паузи з'явилося повідомлення, що Кличко не може йти зі мною на дебати, бо я ще не кандидат на посаду міського голови. До того ж він не знайомий з моєю програмою. Повідомляю: зареєструвався! До дебатів готовий у будь-якому форматі. При потребі свою програму передам особисто із рук в руки», - написав Бондаренко.

Він також звернувся до усіх телеканалів з проханням надати можливість провести публічну відкриту дискусію, аби забезпечити киян правом робити свідомий вибір.

«Зрештою, наш рух у Європи в першу чергу має початися із сповідування європейських стандартів ведення відкритої дискусії політиками», - підсумував Бондаренко.

Нагадаємо, київська міська територіальна виборча комісія 30 квітня зареєструвала голову КМДА Володимира Бондаренка кандидатом на посаду мера Києва.