Лук'янченко запевнив донеччан, що в місті немає бойовиків «Правого сектору»

Мер Донецька Олександр Лук'янченко спростував ряд чуток, які розповсюджують у місті

Про це йдеться у зверненні мера, розміщеному на його офіційному сайті, пише Еспресо.TV.

За його словами, всі міські служби працюють у штатному режимі. Школи, лікарні, комунальні підприємства, транспорт працюють за розкладом.

«У той же час ситуація в місті залишається напруженою. Постійно поширюються недостовірні чутки - то про отруєння води, то про приїзд «Правого сектора». Заявляю офіційно - вода в Донецьку відповідає всім параметрам, контроль триває щогодини. Бойовиків «Правого сектору» в Донецьку також немає. Вже більше двох місяців поширюється подібна інформація, але поки що всі зіткнення і незручності в нашому місті ініційовані донеччанами і жителями області», - заявив він.

Мер закликав не вірити чуткам. «Користуйтеся офіційно підтвердженою інформацією! Закликаю всіх донеччан підтримувати порядок у нашому місті. Не приймайте участь у протиправних акціях, не заподійте шкоди комунальному майну. Пам'ятайте, Донецьк - наш спільний дім», - наголосив очільник міста.

Нагадаємо, раніше в СБУ повідомили, що проросійські диверсанти лякають шахтарів та інших працівників вугледобувних підприємств «Правим сектором», який нібито «планує закидати гранатами шахти разом із працюючими шахтарями».