Семерак: Заяви представників президії Луганської облради поза законом

Міністр Кабінету міністрів України Остап Семерак вважає, після різкої зміни заяв представників президії облради Луганщини, їх вплив у регіоні викликає сумніви

Таку думку він висловив у ефірі Еспресо.TV.

 «Розумієте два тижні тому прем’єр-міністр Яценюк відвідав Донецьк, де він зустрічався з активом Луганської і Донецької областей і згаданий вами Голенко був теж присутній і жодних схожих заяв він не робив.

Що сталося, що він змінив свою позицію - можливо це наслідок впливу зовнішніх чинників, це треба спілкуватися, щоб дізнатися. Однозначно його заява поза межами українського законодавства.

Сьогодні такі заяви представника облради змушують думати, що інші представники у парламенті по Луганській та Донецькій областях, в мене викликають сумніви щодо їхньої можливості впливу на ситуацію на Сході», - сказав Семерак. 

Нагадаємо, 5 травня Луганська обласна рада зробила заяву, що проводити вибори  "безглуздо" і зажадала від центральної влади "припинити "каральні операції", відвести війська від сепаратистів, амністувати останніх, повернутися до домовленостей від 21 лютого, роззброїти "Правий сектор" і інші радикальні формування".