Штаб Порошенка очолив Аркадій Корнацький на Миколаївщині

Правозахисниця Олена Кабашна повідомляє, що бізнесмен Аркадій Корнацький очолив передвиборний штаб Петра Порошенка

Про це вона написала на своїй сторінці в "Фейсбук", повідомляє Еспресо.TV.

Олена Кабашна також повідомляє, що дану інформацію їй підтвердив довірена людина Аркадія Корнацького, з яким їй вдалося поспілкуватися.

Довідково: Аркадій Корнацький, підприємець, засновник «Агрофірми Конацьких». Живе в Україні з 1989 року. Українське громадянство здобув у 2005 році.

У 2004 році Корнацький очолював штаб партії "Наша Україна" у Миколаївській області. А після приходу до влади Віктора Ющенка зайняв посаду заступника голови облдержадміністрації з питань АПК Миколаївської області.

 У жовтні  2012 року Аркадій Корнацький, балотуючись від ВО "Батьківщина", програв парламентські вибори на скандальному 132 виборчому окрузі, коли результати були визнані недійсними. Пізніше, у грудні 2013 на перевиборах поступився екс -губернатору Миколаївської області Миколі Круглову, набравши 47, 85% голосів виборців.

Окрім виборів, найгучніша справа, пов'язана з Корнацьким, це спроба захоплення його агрофірми майже сотнею озброєних людей спортивної зовнішності у серпні 2013 року. За офіційно озвученою версією, напад органзували конкуренти. Нібито, компанії посперечалася, кому саме належить урожай зерна. Була спроба довести,  що земля, а відповідно і врожай, не належала Корнацькому.