Аваков звернувся до ветеранів МВС з проханням допомогти створити нову міліцію

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликав ветеранів МВС допомогти в створенні нового покоління міліціонерів

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України, передає Еспресо.TV. 

"Зараз в умовах інспірованих Російською Федерацією атак сепаратизму в східних областях України, анексії Автономної Республіки Крим виникла реальна загроза внутрішнього порядку і законності. Перед країною, і зокрема органами внутрішніх справ, виникають невідкладні завдання: відстояти територіальну цілісність держави, зберегти мир, захистити конституційні права громадян. Для виконання цих завдань необхідно об'єднати зусилля правоохоронних органів, інших силових структур, ветеранських організацій та широкої громадськості. Співпраця працівників міліції та загонів Народної самооборони вже не раз свідчила про свою дієвість.

Шановні ветерани! Ми потребуємо Вашої допомоги у формуванні нового покоління керівників ОВС і рядових працівників... Закликаємо Вас приєднатися до цієї відповідальної справи", - зазначив Аваков.

Також, Аваков пообіцяв робити все можливе для захисту соціальних прав і гарантій ветеранів, забезпечувати ветеранські організації необхідної для роботи матеріальною базою.