Через сепаратистів криміногенна ситуація на Луганщині вийшла з-під контролю міліції

Велика кількість вогнепальної зброї, що потрапила в руки до жителів Луганщини, призвела до того, що криміногенна ситуація на сьогодні вже вийшла з-під контролю міліції

Як повідомили Еспресо.TV в прес-службі луганського главку міліції, тільки за останні дні в області з застосуванням автоматичної зброї вчинено велику кількість розбійних нападів, убивств, грабежів, заволодінь автотранспортом.

Сьогодні озброєні автоматичною зброєю бойовики прийшли на штрафмайданчик, розташований по вулиці Володимирській. Погрожуючи розстрілом охоронцю штрафмайданчику, забрали у нього телефон, ключі й викрали 10 автомобілів, які є речовими доказами у кримінальних провадженнях.

Учора в Свердловську з застосуванням автоматів бойовики заволоділи двома вантажними автомашинами. Позавчора викрали інкасаторську машину з грошима.

«В області на так званих «народних блок-постах», метою встановлення яких, як стверджували їхні творці, є захист області від потрапляння на її територію «небажаних гостей», зараз озброєні люди займаються бандитизмом і мародерством. Вони зупиняють вантажний транспорт, що завозить в область продукти харчування, бензин і т.д., просто викрадають вантаж і відвозять у невідомому напрямку. Що це? Де ж спокій і мир, який обіцяли жителям області люди, які взяли в руки зброю? Або до нас в область прийшла повна анархія і бандитизм?», - обурені в прес-службі МВС.

Нагадаємо, 29 квітня керівник прес-служби луганського главку міліції Тетяна Погукай в оточенні сепаратистів сказала російському кореспонденту, що з цього моменту вона буде ненавидіти Росію всією душею, та ще й дітям-онукам своїм розповість про це.


Video streaming by Ustream