Столичний ЦУМ повністю закриють українським прапором

У вівторок, 6 травня, фасад київського ЦУМу буде закритий прапором України площею понад 3300 кв. м.

На даний момент цей прапор є найбільшим на території України. Довжина полотна склала 140 м, а висота - 24 м. Монтувати прапор по всьому периметру фасаду буде група промислових альпіністів.

«Позиція компанії «ЕСТА Холдинг» була і залишається незмінною: Україна - єдина і неподільна країна. У цей складний для всіх нас час наша головна мета - об'єднатися заради спільного майбутнього, - зазначив Максим Громадцов, генеральний директор «ЕСТА Холдингу», власник ЦУМу. - Прапор України на головному магазині країни - це підтвердження нашої позиції».

Монтаж прапора почнеться вранці і проходитиме протягом всього дня.

«ЕСТА Холдинг» входить до групи СКМ Ріната Ахметова. 

Нагадаємо, після початку зіткнень в Донбасі 14 квітня Ахметов зробив заяву про те, що виступає за збереження України як єдиної держави.

«Я всі ці роки виступав з однією позицією - за сильну, незалежну і цілісну Україну. Я народився і виріс в Донецьку. Я тут живу, тут мій дім, моя команда, мої друзі, рідні та близькі мені люди. І я буду робити все можливе, щоб голос Донбасу був почутий. Щоб Донбас поважали. А найголовніше, щоб Донбас і Україна були єдині назавжди», - заявив Ахметов.