Терористи захопили будівлі Дзержинської міськради та прокуратури у Горлівці

Представники так званої "Донецької народної республіки" захопили у Дзержинську будівлю міськради та будівлю прокуратури у Горлівці

Про повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації, пише Еспресо.TV.

"Представники ДНР розширюють сферу контролю за діяльністю органів влади. У Горлівці прихильники ДНР захопили будівлю Микитівської районної прокуратури. У Дзержинську 6 травня озброєні люди відвідали будівлю виконкому міськради, звели барикади біля входу", - розповіли в ОДА.

Як зазначається, співробітники Джзержинскої міськради безперешкодно можуть заходити в будівлю.

Крім того, за даними ОДА, в селищі Сніжне заплановано засідання виконкому за участі терористів, які висунули свою кандидатуру на посаду "народного" селищного голови.

В обладміністрації також повідомили, що в Мар'їнському районі 5 травня на будівлі сільської ради невідомі зняли прапор України.

Окрім того, у зв'язку з проведенням антитерористичної операції в ряд населених пунктів Донецької області не здійснюються автобусні пасажирські перевезення.

"Напруженою на сьогоднішній день залишається ситуація в Донецьку, Дебальцевому, Дзержинську, Дружківці, Горлівці, Єнакієвому, Костянтинівці, Червоному Лимані, Краматорську, Слов'янську та Слов'янському районі", - констатували в ОДА.