У Маріуполі атакували блокпост: одна людина загинула

Одна людина загинула, троє отримали поранення в результаті атаки на блокпости сепаратистів поблизу Маріуполя людьми в чорному

Про це повідомив представник ДНР, прес-секретар "самооборони" Донбасу Дмитро Симонов, передає Еспресо.TV з посиланням на ИТАР-ТАСС.

За його словами, за нападом стоїть "Правий сектор" та українські силовики.

Водночас, журналіст Микола Ревченко, який перебуває на місці події в ефірі hromadske.tv заявив, що бойовики покинули міськраду у Маріуполі. "Є інформація, що проводиться антитерористична операція", - цитує слова журналіста "Українська правда".

"Наскільки я розумію, проводяться локальні антитерористичні операції, помічені люди у чорному одязі (українські силовики)", - сказав він.

За його словами, сепаратисти намагалися напасти сили АТО біля агробази по вулиці Окружній на в'їзді в місто, їм дали відсіч, деяких захопили в полон.

За інформацією сайту 0629, на трасі Маріуполь-Ялта, в районі другого спуску в пос. Мелекино виставлений блок-пост, де знаходяться люди без розпізнавальних знаків. Співробітників міліції поряд немає.

Нагадаємо, сьогодні ввечері у Маріуполі сепаратисти перекрили рух на центральних вулицях і запалили шини. Також, за словами очевидців, відбулася перестрілка поблизу військової частини біля аеропорту.