На базі відпочинку на Луганщині застрелили чоловіка. З місця події вилучено 73 гільзи

В Станично-Луганському районі на території бази відпочинку «Прадодесол», розташованої в 500 м від автодороги «Красна Талівка - Луганськ», виявлено труп чоловіка

Як повідомили Еспресо.TV в прес-службі луганського главку міліції, співробітники слідчо-оперативної групи, які виїхали на місце події, виявили труп чоловіка, 1986 р.н., з вогнепальними пораненнями.

З місця події вилучено 73 гільзи калібру 5,45, капсулі від патронів, 7 куль.

Даний факт внесений до ЕРДР, відкрито кримінальне провадження за статтею 115 ч. 2 п. 5 КК України. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення та затримання осіб, які скоїли вбивство.

Крім того,  6 травня о 03:15 до Станично-Луганської районної лікарні з проникаючим пораненням лівого стегна і переламом лівої гомілки був госпіталізований чоловік 1987 р.н., який повідомив, що зазначені тілесні ушкодження він отримав під час раптово виниклого конфлікту з невідомими на базі відпочинку «Прадо дель Соль», розташованій на відстані 500 м від автошляху Красна Талівка – Луганськ. Даний факт занесений до ЄРДР і кваліфікований за ст. 121 КК України. Уживаються заходи щодо розшуку і затримання осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.