Тренери-іноземці покинули "Азовмаш" за наполегливою вимогою посольства

Головний тренер баскетбольного клубу "Азовмаш" Звєздан Мітровіч, його асистент Мірко Оцокольіч і тренер команди з фізичної підготовки Філіп Михайлович змушені покинути територію України через нестабільну ситуацію

Саме такою була наполеглива вимога посольства Сербії і Чорногорії в Україні, повідомляє Еспресо. TV з посиланням на прес-службу "Азовмашу".

До завершення чемпіонату Суперліги, де маріупольський клуб бореться за третє місце, обов'язки головного тренера "Азовмаша" виконуватиме спортивний директор клубу Олександр Скутельник.

Мітровіч прийняв "Азовмаш" під час сезону-2013/14, і, незважаючи на від'їзд всіх без винятку іноземних баскетболістів зумів привести "левів" до третього місця за підсумками регулярного чемпіонату. Під керівництвом фахівця маріупольські баскетболісти видали 10-матчеву переможну серію, розгромили БК "Одеса" у чвертьфіналі плей-офф і підійшли до завоювання комплекту бронзових медалей на відстані однієї перемоги.

Раніше повідомлялося, маріупольський клуб повідомив Суперлігу, що не гарантує безпеку гравцям "Дніпра" і не хоче проводити гру.