У Хмельницькому невідомі підпалили офіс УДАРу

Сьогодні вночі невідомі підпалили офіс Хмельницької обласної організації партії УДАР, в якому також знаходиться громадська приймальня народного депутата Олександра Корнійчука

Про це повідомляє Еспресо.TV. з посиланням на прес-службу УДАРу.

За даними політсили, двері офісу, під якими було підірвано коктейлі Молотова, згоріли майже повністю. Також внаслідок підпалу пошкоджено приміщення офісу, меблі, оргтехніку та документи.

"Ми пов’язуємо підпал приміщення приймальні народного депутата Олександра Корнійчука з його діяльністю", - сказав голова виконавчого комітету Хмельницької обласної організації партії УДАР Василь Куйдан.

Зокрема, за його словами, Корнійчук вивчає питання правомірності надання земельних ділянок у селищі Сатанів Городоцького району та уздовж річки Дністер, зокрема у Новоушицькому районі. Крім того, депутат зацікавився правомірністю реалізації майна територіальної громади Хмельницькою обласною радою, опрацьовує матеріали щодо надходження коштів до бюджету міста від забудовників та перевіряє законність діяльності на території Хмельницької області організацій та інших громадських об’єднань, які містять термін «самооборона».

"Корнійчук проводить роботу з забезпечення діяльності установ, на які покладено функції органу виконавчої влади, та які наразі блокуються нелегальними громадськими об’єднаннями за відсутності належного реагування правоохоронних органів, зокрема, у селищі Ярмолинці Хмельницької області", - додав Куйдан.

За фактом підпалу приміщення офісу партії УДАР порушено кримінальну справу. Ведеться розслідування.