Ярема: 1,5 млн українців отримають матеріальну допомогу до 9 травня

Перший віце-прем'єр-міністр Віталій Ярема повідомив, що ветерани до 9 травня тримають матеріальну допомогу, розміри якої збільшені в середньому на 7% у порівнянні з минулим роком

Про це він сказав під час зустрічі з ветеранами, присвяченій 69 -й річниці Перемоги, передає Еспресо.TV, з посиланням на "Дзеркало тижня"

За його словами, серед них 170 тисяч інвалідів війни, більше 200 тисяч учасників бойових дій, близько мільйона учасників війни і 300 тисяч членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни.

Ярема також підкреслив, що уряд прийняв постанову, якою передбачено всім ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань збільшити розміри разової грошової допомоги в середньому на 7% порівняно з минулим роком.

Він зазначив, що і сьогодні Україна штовхають на протистояння, на громадянські конфлікти, одночасно , "завойована старшими поколіннями Перемога зміцнює дух, допомагає долати труднощі, йти вперед".

"Сьогодні ми повинні бути єдиними і спільно будувати нову країну, де життя, здоров'я і благополуччя кожного українця будуть найвищими цінностями ", - сказав Ярема.