Єфремов дозволив своїм нардепам присягнути псевдогубернатору Луганщини Болотову

Організацією засідання так званої «народної ради Луганської області», яке відбулося 5 травня, займалися люди Олександра Єфремова

Про це Еспресо.TV повідомив мер одного з міст на Луганщині , який був присутній на засіданні.

За його словами, йому зателефонував один з колишніх керівників облдержадміністрації, наближений до Олександра Єфремова та запропонував приїхати на зустріч.

Нагадаємо, у понеділок у Луганській міськраді відбулося засідання «народної ради Луганської області», за участю екс-кандидата в президенти України Олега Царьова, самопроголошеного народного губернатора Валерія Болотова та двох депутатів від Партії регіонів Володимира Струка та Сергія Горохова. 

Крім того на засіданні були присутні  мери міст Луганської області, депутати обласної ради, міської ради, заступник мера Луганська. Під час засідання Валерія Болотова без голосування вирішили «призначити» «губернатором» Луганської області, і перепідпорядкувати йому всі силові структури. 

В свою чергу Болотов заявив, що президентські вибори в Луганській області, які призначені на 25 травня, проходити не будуть, сепаратисти планують 11 травня провести в області свій референдум.