Царьов вніс заставу за організатора харківських сепаратистів

Один з координаторів харківських сепаратистів Костянтин Долгов в найближчі години вийде з СІЗО - нардеп Олег Царьов надав необхідну суму застави 365 тисяч гривень

Про це повідомив адвокат Долгова Дмитро Тихоненков, передає Еспресо.TV, з посиланням на Ліга.новости

За його словами, в четвер повинні бути відпущені під заставу ще три людини, затримані в результаті спецоперації в Харківській облдержадміністрації 8 квітня.

"Ми очікуємо, що вони вийдуть протягом години. Але там складний механізм, це орієнтовний час. Короткий день сьогодні. Просто чекаємо. Але у мене є дані, що їх випустять", - сказав Тихоненков.

Коментуючи питання про походження грошей для застави, адвокат повідомив, що не знає деталей, йому лише відомо що збір коштів відбувався "по лінії" Царьова".

Нагадаємо, як передавало Еспресо.TV, Долгов є один із організаторів сепаратистів у Харкові. Він був затриманий 19 квітня за підозрою в організації та вчиненні підпалів. Київський районний суд Харкова призначив йому запобіжний захід - затримання під вартою на два місяці, поки йде слідство. Апеляційний суд пом'якшив покарання, зменшивши суму застави з 609 тис. грн до 365 тис. грн.