Диверсант Стрілок щороку "грався в войнушку" під Києвом, - ЗМІ

Нині терорист номер один для України Ігор Гіркін, він же Стрєлков, виявляється, що своє бойове мистецтво відшліфовував під Києвом

Двічі він на рік брав участь у реконструкціях боїв Другової світової, йдеться в сюжеті ТСН.

Востаннє його бачили під Києвом  6-го листопада на День визволення Києва.

Режисери цих бойовиськ геть випадково виявили бойовика зі Слов'янська на фотографіях. Пригадують, що він полюбляв кулемет "Максим" і особливо не світився. Інформацію про терориста вже віддали спецслужбам.

Один із головних історичних реконструкторів України Олекса Руденко помітив словʼянського терориста Ігоря Гіркіна на фото останнього інсценованого бою 6 листопада під Києвом. Чоловік розповів, що Стрєлков представлявся як кулеметник і на відміну від інших учасників із Росії, практично нічого не їв, не пив і був тихий і небагатослівний.

Московські сусіди Гіркіна-Стрєлкова вважають його снобом через те, що він - росіянин, який не пʼє. Також охарактеризували його як дуже розумного і неконтактного.

На бойових інсценуваннях він ніколи не вдягав німецького мундира чи форми союзників - винятково російського кулеметника. Попри секретну роботу, чи то ГРУшника, чи то бойовика в гарячих точках від Чечні до Югославії, свого хобі Гіркін не приховував. Лише одного разу його зафіксували в образі римського легіонера - це єдиний випадок, де він зрадив своїй хворобливій відданості Росії.

Гіркін-Стрєлков не мислить себе без "колорадської" стрічки. Причому носить її літерою V. Так робили лише в імперській Росії, але тоді її давали винятково за заслуги, на кшталт таких, як убивство українського депутата чи катуванням силовиків.