Промінвестбанк також припинив свою діяльність у Криму

Промінвестбанк припинив свою роботу в Криму на виконання розпорядження Національного банку України

Про це йдеться у повідомленні на сайті установи, передає Еспресо.TV

"У зв'язку з набранням чинності постанови Національного банку України від 6 травня 2014 N260, українські банки зобов'язані припинити діяльність своїх відокремлених підрозділів, що знаходяться в Автономній Республіці Крим. Виходячи з цього, ПАТ "Промінвестбанк" припиняє здійснення банківської діяльності на території Республіки Крим з 7 травня 2014. З цієї дати припиняється відкриття поточних і депозитних рахунків, випуск банківських карт, прийом і здійснення комунальних платежів, відкриття депозитних комірок, валютообмінні операції", - інформує банк.

При цьому в повідомленні наголошується, що банк продовжує виконувати всі свої зобов'язання перед вкладниками. Для отримання своїх вкладів клієнти до 30 травня можуть звертатися до відділень Промінвестбанку в містах Керч, Севастополь, Сімферополь.

Кошти, розміщені на депозитних рахунках, будуть видаватися в повній відповідності з укладеними депозитними договорами. Після 30 травня вкладники зможуть отримати належні їм кошти в будь-якому відділенні банку в Україні, найближче з яких знаходиться в Херсоні, повідомляє банк.

"Всі платіжні картки, випущені ПАТ "Промінвестбанк", дійсні до закінчення терміну їх дії", - заявляє банк.

Нагадаємо, раніше НБУ опублікував повідомлення, в якому накладає заборону на діяльність в Криму банків, що мають ліцензію НБУ.

Як передавало Еспресо.TV, свою роботу в Криму припинив "Ощадбанк" (Київ), а також  "Приватбанк" (Дніпропетровськ), "Всеукраїнський акціонерний банк" (Київ), "Банк "Київська Русь" (Київ) та "Імексбанк"(Одеса).