Терористи відрізали вуха та викололи очі вбитому у Маріуполі командирові, - Ляшко

В Маріуполі на Донеччині під час антитерористичної операції проросійські снайпери вбили командира Дніпропетровської бригади територіальної оборони Сергія Демиденка, а потім познущалися над його тілом.

Про це на свой сторінці у "Фейсбук" повідомив народний депутат України Олег Ляшко, який зараз перебуває у Маріуполі, передає Еспресо.TV.  

"Приміщення УВС Маріуполя повністю згоріло. Снайпери убили нашого командира Дніпропетровської бригади територіальної оборони Сергія Демиденка. За свідченнями очевидців, терористи знущаються з тіла загиблого Демиденка. Йому - вже мертвому - відрізали вуха і викололи очі. Нелюди!

Тяжко поранений командир військової частини Нацгвардії Сергій Савінський.

Начальника маріупільської міліції Валерія Андрощука, який не зрадив Присязі і тримався до останнього, викрали терористи. З палаючої будівлі УВС його на машині намагався вивезти один відставник. Їх авто підрізав джип, бойовики поранили ножем водія, а Андрощука запхали в багажник і повезли у невідомому напрямку", - написав він

Як передавало Еспресо.TV, у Маріуполі підпалили Управління міліції. Аби врятуватися, правоохоронцям довелося вистрибувати з вікон. Крім того, проросійські бойовики захватили в Маріуполі танк. Нагадаємо, антитерористична операція на Сході України триває вже четвертий тиждень. Якщо до цього центром кривавих подій був Слов'янськ на Донеччині та Одеса, то вчора й сьогодні криваві події перемістилися в Маріуполь. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомляє, що там сьогодні знищили до 20 терористів.