Яценюк закликав Росію припинити підтримувати терористів

Росія має зупинитися, припинити підтримувати терористів, які вбивають мирних громадян в Україні і проти яких проводиться Антитерористична операція

Про це заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк після молебню у Володимирському соборі в пам'ять загиблих у роки Другої світової війни, що відбувся у Володимирському патріаршому соборі Києва, передає Еспресо.TV з посиланням на Радіо Свобода.
 
«Україна готова проводити загальнонаціональний діалог. І круглий стіл, який запланований на наступний тиждень, на середу є ще одним свідченням того, що країні потрібна єдність, країні потрібен діалог і країні потрібен мир. І цей мир буде тоді, коли терористи не будуть підігріватися Росією», – пояснює Яценюк.

Нагадаємо, напередодні в.о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов і Арсеній Яценюк у спільній заяві озвучили ініціативу проведення загальноукраїнських круглих столів національної єдності.

Серед питань, запропонованих до обговорення – децентралізація влади, реформа місцевого самоврядування, забезпечення належного балансу між гілками влади, забезпечення розширених гарантій захисту прав нацменшин, реформа відносин між державою і суспільством.