ЗМІ: Самопроголошений мер Слов'янська планує найближчим часом покинути Україну

Самопроголошений мер Слов'янська В'ячеслав Пономарьов планує найближчим часом тікати з України

Про це повідомив помічник "народного мера" Слов'янська Бобов, затриманий 8 травня на одному з блок-постів на підступах до міста Слов'янськ співробітниками правоохоронних органів, які беруть участь у АТО, - передає "Обозреватель".

При огляді автомобіля затриманого було виявлено та вилучено вогнепальну зброю, захоплену в Донецькому УСБУ.

"Під час допиту затриманий повідомив, що самопроголошеному меру В'ячеславу Пономарьову невідомими особами, зацікавленими у відділенні і утворенні Донецької народної республіки, з метою заняття в перспективі керівних постів, була перерахована сума в розмірі 8 мільйонів доларів США", - йдеться в повідомленні.

Також сайт зазначає, що гроші Пономарьов повинен був витратити на організацію та проведення 11 травня 2014 „референдуму” в Донецькій і Луганській областях.

"Бобов також повідомив, що частина цієї суми була розікрадена самим Пономарьовим, а наближені до нього люди спеціально виїжджали на територію Російської Федерації для придбання там нерухомості. За словами затриманого, такі дії зумовлені тим, що Пономарьов незабаром планує втекти з території України", - повідомляє сайт.