Ахметов говорить, що не перекуповував сепаратистів, а переконував "аргументами"

Бізнесмен Ринат Ахметов спростував заяву самопроголошеного "губернатора " Донбасу Павла Губарєва про фінансування ним сепаратистів на Донеччині

Про це він заявив  агентству "Інтерфакс-Україна", пише Еспресо.TV.

"Павло Губарєв заявив, що я перекупив дві третини активістів. Я вам з упевненістю кажу, я нікому не давав і не дам жодного цента. А найголовніше: я нікого не перекуповував, я їх переконував. І якщо я вже переконав дві третини, то буду переконувати і далі. Люди до мене приходили з одними аргументами, а йшли з іншими", - сказав Ахметов.

Разом з тим він зізнався, що пропонував "активістам" об`єднатися.

"Я їм казав, давайте об'єднаємося навколо цих слів: щастя Донбасу. Щоб кожен житель нашого регіону був щасливим. А що таке щастя регіону? Це коли у нас сильна економіка, нові робочі місця, гідна робота, гідна зарплата і гідне життя. Це коли поважають нашу пам'ять, нашу історію, нашу мову. Одним словом, поважають наші традиції , поважають наші амбіції - зробити життя кращим. І я глибоко переконаний, що щасливим Донбас може бути тільки в єдиній Україні. Я за сильний Донбас в сильній Україні", - підкреслив бізнесмен.

Нагадаємо, раніше самопроголошений "губернатор" Донбасу Павло Губарєв заявив, що дві третини активістів народного ополчення перебували на утриманні олігарха Ахметова.