Донецький терорист оголосив Ахметову ультиматум

Заступник так званого командувача сил "Донецької народної республіки" Ігоря Стрєлкова Сергій Здрилюк ("Абвер") оголосив Рінату Ахметову ультиматум

"Я звернувся до Ріната Ахметова. Якщо він не прийме сторону народу України, то буде оголошений ворогом", - заявив Здрилюк "Укрінформу", повідомляє Еспресо.TV.

"Стрєлков узяв на себе командування у боротьбі з фашизмом на всій території України і не лише України, а й світу. Особисто я дав команду "кошмарити" усі блокпости українських військ доти, доки вони не зберуть увесь свій особовий склад і не відправлять їх до місць постійної дислокації", - сказав Здрилюк. 

"Абвер" також повідомив, що не погоджує ряд наказів із "Стрєлком". "Деякі накази із Стрєлковим я навіть не погоджую", - зазначив Здрилюк.

Сергій Здрилюк, позивний "Абвер", народився у Вінницькій області, закінчив 1993 року Сімферопольське вище військово-політичне училище. Потім працював у розвідці. Називає себе громадянином і патріотом України.

Нагадаємо, як передавало Еспресо.TV, Губарєв заявив, що Ахметов намагався перекупити його сепаратистів і фактично на утриманні в олігарха було до двох третин бойовиків.

Потім Партія регіонів спростувала заяви Губаєра щодо фінансування сепаратистів Ахметовим. 

Пізніше один із лідерів бойовиків Денис Пушилін заявив, що скоро Ахметов почне платити податки їхній "республіці".

Сам бізнесмен Рінат Ахметов спростував заяву самопроголошеного "губернатора " Донбасу Павла Губарєва про фінансування ним сепаратистів на Донеччині.