Заяви "Стрілка" Гіркіна нажахали табір терористів, - Тимчук

За оперативною інформацією групи «Інформаційний Опір, сьогоднішні заяви "Стрілка" Гіркіна викликали вкрай неоднозначну реакцію в таборі терористів, опорна база яких знаходиться в Слов'янську

Про це керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи "Інформаційний опір"  Дмитро Тимчук повідомив на свойї сторінці у "Фейсбук", - передає Еспресо. TV

"Зокрема, маються на увазі заяви про те що всі "воєнізовані структури" на Донбасі повинні підкорятися його наказам і розпорядженням, а всі "невраховані" бойовики підлягають затриманню, а в разі збройного опору - знищуються на місці.

Окремі групи терористів, що діють на Сході країни, прийняли заяву "Стілка" на свій рахунок, і тепер побоюються не тільки українських силовиків, а й російських диверсантів.

За нашою інформацією, зараз в Слов'янську дислокуються близько 1500 бойовиків, блокпости яких розташовані по периметру міста. Обладнано 6 мінометних точок.

Бойовики знайшли способи просочуватися через кільце оточення підрозділів АТО. Наприклад, за нашими даними, бойовики зі Слов'янська брали участь у заворушеннях 9 травня в Маріуполі, після чого повернулися в Слов'янськ", - написав Тимчук.