На Волині розгорнули найбільший у світі прапор України

У Луцьку на Замковій площі розгорнули найбільший у світі прапор України, інформація про який входить в книгу рекордів Гіннеса

Студенти Волинського технікуму НУХТ та інші ініціативні мешканці міста, взявши в руки довгий рулон змотаного стягу, простяглися від колегіуму єзуїтів майже до Лесиного ясена, передає Еспресо.TV, з посиланням на ВолинПост. 

Потім за командою організаторів почали поволі розкручувати. Шеренга студентів була поділена на сектори, в кожному з яких був свій координатор і давав інструкції.

Прапор України розгорнули менш ніж за хвилину. Далі студенти стали скандувати: «Схід і захід разом!».

Після цього організатори дозволили людям зайти під величезний стяг. Всі одразу почали там фотографуватися, дехто навіть танцював.

"Це, напевно, один із найкращих заходів у Луцьку за останній час. Просто такий прапор – це велика гордість України. Я патріот і мені дуже приємно бути зараз тут. Під прапором унікальна атмосфера, якої не передати нічим. Хто з лучан сьогодні не був тут, має шкодувати. Тут просто чудово", - зізнався студент Ігор Семенюк.

Директор Волинського технікуму НУХТ Ігор Корчук зазначив, що це досить символічно – розгортати найбільший прапор України в найстарішому місці Луцька – біля замку. Він зазначив, що розміри прапору – 60х40 метрів. Після розгортання він зайняв майже весь замковий майдан, накривши навіть припарковані автомобілі.

Приблизно через півгодини прапор згорнули.