Петренко і Кубів розкажуть керуючим ЄБРР про інвестиційну привабливість України

На щорічних зборах Ради керуючих Європейського банку реконструкції та розвитку відбудеться інвестиційна презентація України на тему "Україна – нові реалії, нові можливості для інвестицій"

Про це повідомили в прес-службі НБУ, передає Еспресо.TV.

"З метою розширення інвестиційного поля України та ознайомлення іноземних кредиторів з перспективами нашої країни в рамках роботи бізнес-форуму 15 травня цього року відбудеться інвестиційна презентація України на тему "Україна – нові реалії, нові можливості для інвестицій", - повідомили в НБУ.

Представлятимуть презентацію директор ЄБРР в Україні Шевкі Аджюнер, Міністр економіки України Павло Шеремета, Голова Національного банку України Степан Кубів, а також представники українських ділових кіл – генеральний директор ПАТ "Концерн Галнафтогаз" Віталій Антонов та генеральний директор "Axzon Group" Том Аксельгаард.

Також передбачається, що члени української делегації матимуть змогу поспілкуватися з президентом ЄБРР Сумою Чакрабарті з метою обговорення стратегії та напрямів діяльності ЄБРР в Україні.

У рамках візиту відбудуться зустрічі з представниками інших іноземних делегацій, зокрема Сполучених Штатів Америки та Швейцарії. Крім цього, члени делегації зустрінуться з керівним складом Європейського інвестиційного банку і рейтингового агентства Moody's Sovereign Risk Group, а також з представниками міжнародної фінансової корпорації NEFCO та інвестиційного фінансового фонду E5P.