Сили АТО затримали трьох бойовиків під Краматорськом

Вчора, 14 травня, в районі села Варварівка під Краматорськом сили АТО оточили велику групу бойовиків, відбулося жорстке боєзіткнення

Про це в Ефірі Еспресо.TV повідомив журналіст Артем Шевченко, посилаючись на речника генштабу ЗСУ Олексія Дмитрошковського.

«Там оточили велику групу бойовиків, (можливо, саме ці люди, як припускають військові, причетні до засідки на колону), відбулося жорстке боєзіткнення», - розповів Шевченко.

«Висунулася група до бандугруповування. В ході було три терористи захоплено. Ускладнювало операцію те, що вони переховувалися в будинках цивільних мешканців. Операція пройшла вдало, із затриманими проводятсья слідчі дії.  Хочу подякувати активістам. Хочу також звернутися до людей, які беруть в руки зброю, хочу застерегти їх, що цього робити не потрібно, взявши в руки зброю, ви стаєте до кримінальної відповідальності. Крім того «Стрілок» почав поширювати інформацію, що україньскі військові нібито застосовують проти мешканців зброю, це не правда, втрат серед цивільних немає. Поранений звір небезпечний, вони підсилюють певні блокпости, там зосереджують бетонні блоки», - розповів Дмитрошковський.