Симоненко заявив, що знімається з виборів

Лідер Комуністичної партії України (КПУ) Петро Симоненко заявив про зняття своєї кандидатури на виборах Президента України

Про це він сказав під час передвиборчих теледебатів на Першому національному, передає Еспресо.TV.

"В Україні війна. Україна втрачає свої території. Дуже складна ситуація у Донецькій і Луганській областях. Все це на сьогодні дає одну відповідь про вибори – вони будуть нелегітимними, тому Компартія, ми комуністи, прийняли рішення зняти свою кандидатуру, щоб рятувати Україну від сваволі, яка має місце", - заявив Симоненко.

При цьому він додав, що якби став президентом, то передусім приїхав би в Донецьк і Луганськ на переговори із сепаратистами.

"Відведу війська з лінії вогню, правоохоронні органи будуть займатися охороною громадського порядку, і припиню бойові дії. Приїду в Донецьк і Луганськ, посаджу всіх за стіл переговорів, щоб ми почули одне одного, визначили міри, а не забалакували їх", - сказав Симоненко.

Тим часом, як повідомляють користувачі соцмереж, під будівлею Першого національного вже вишикувалися активісти в масках, які готуються закидати яйцями учасників дебатів.