Круглий стіл національної єдності вирішили зібрати 21 травня в Донецьку

Третій круглий стіл національної єдності відбудеться у середу, 21 травня, у Донецьку

Про це заявив голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута, передає Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Донецької ОДА.

"21 травня в Донецьку відбудеться круглий стіл національної єдності під патронатом екс-Президентів України Леоинда Кравчука і Леоніда Кучми. Національний круглий стіл - це платформа для прямого діалогу уповноважених діячів міжнародної спільноти та української влади всіх рівнів з представниками організацій, залучених в конфлікт. Захід пройде за консультативної підтримки ОБСЄ", - заявив Тарута.

Він звернувся до всіх представників громадських і політичних організацій Сходу України, до представників влади, а також до учасників Женевського процесу з проханням взяти участь у круглому столі.

"Ваша участь стане важливим сигналом підтримки українського народу, що прагне до якнайшвидшого вирішення кризи і досягнення миру", - заявив очільник Донецької ОДА.

Нагадаємо, 17 травня під час круглого столу у Харкові екс-Президент України Леонід Кравчук заявив, що третій круглий стіл може відбутися 21 травня в Черкасах.