«Батьківщина» звинувачує Кличка і Порошенка у співпраці з людьми Черновецького

У Шевченківському районі столиці в агітаційних наметах роздають передвиборчу продукцію кандидата в депутати Олени Довгань, депутатки Київради з фракції Алли Шлапак «Соціальна справедливість», що йде до ради самовисуванцем

Про це йдеться в заяві прес-служби Київської міської організації «Батьківщини».

Як зазначили в партії, листівки, календарики та буклети Довгань містять слоган «Жити по–новому» та виконані у стильовому бренді виборчої кампанії «УДАРу»-Порошенка. Їх роздача була зафіксована у наметах по вулицях  Ванди Василевської, 5, вул. Чорновола (біля Охматдиту) та по проспекту Перемоги.

«Олена Довгань - самовисуванець. Той факт,  що соратниця Алли Шлапак «користується» для роздачі власної агітаційної продукції наметами та  агітаторами партій Кличка-Порошенка, говорить про скупчення біля  кандидата в президенти Петра Порошенка та кандидата в мери Віталія Кличка   соратників «космічного» мера Леоніда Черновецького» - йдеться у повідомленні.
 
У  партії також зазначають, що  дана ситуація свідчить про  залучення до виборчих перегонів технічних кандидатів-самовисуванців, «підготованих  штабом Порошенка-Кличка з метою  розпорошення голосів  виборців».

Нагадаємо, Довгань стала депутатом Київради у 2012 році. Неодноразово брала участь у підтримці провладної більшості з земельних питань та питань власності: голосувала за передачу у приватні руки Гостинного двору, Замку барона Штейнгеля та ін.