"Народний мер" Слов'янська погрожує розігнати ДНР в Донецьку

Лідер терористів міста Слов'янськ В'ячеслав Пономарьов виступив проти людей, які називають себе керівниками терористичної організації «Донецька народна республіка» і знаходяться в місті Донецьку

Пономарьов пригрозив їм, що скоро його «армія» прийде в Донецьк і наведе порядок, передає Еспресо.TV з посиланням на «Новости Донбасса».

Також стало відомо, що третина членів так званого «уряду» написали заяви про відставку зі своїх посад, однак, бояться їх оприлюднити. Вчора керівник апарату Донецького міської організації Партії регіонів Олексій Грановський повідомив журналістам, що покидає пост «міністра енергетики», оскільки не згодний з заявами терористів про націоналізацію підприємств, розташованих на території Донецької області.

Ще один внутрішній конфлікт відбувається між прихильниками "міністра оборони" Ігоря Стрєлкова і так званого «горлівського» угрупованням всередині ДНР. Спостерігається протистояння саме між Абвером (Сергієм Здрилюк) і Бісом (Ігорем Безлером). Спочатку з 14 квітня після захоплення Горлівського міськуправління міліції місто курирував Ігор Безлер. Потім його витіснив Абвер. 19 травня знову відбулася зміна влади - в УВС господарює Біс, а Абвера «виселили» в будівлю обласного СБУ.