Росіяни запускають своє "Євробачення"

Російський шоу-бізнес дав відповідь європейському: в Росії цієї осені запустять альтернативу конкурсу - міжнародний музичний конкурс "Інтербачення"

Фестиваль пройде в Сочі, а вже через кілька тижнів стартує національний російський відбір до конкурсу з власною назвою - "П'ять зірок", повідомляє super.ru.

Його вирішено провести в Криму, в Ялті. Відомо, що у конкурсі візьмуть участь 12 артистів, вже відібраних редакцією шоу "Голос" і спеціальним журі.

До нього увійшли імениті діячі російського шоу-бізнесу: продюсери Віктор Дробиш та Ігор Матвієнко, співаки Олександр Іванов, Олександр Маршал і Дмитро Маліков, співачки Лариса Доліна та Надія Бабкіна, а також міністр культури Криму Аріна Новосельська.

Національний російський відбір до нового міжнародного конкурсу "Інтербачення" - "П'ять зірок. Ялта-2014" стартує в Ялті 12 червня і триватиме три дні. Продюсери, яким довірена художня частина конкурсу, обіцяють грандіозне шоу з унікальною сценою, яка "розташується просто на воді на набережній Ялти, з неймовірними спецефектами та найкращою музикою".  

Переможець "П'яти зірок" отримає право представляти свою країну на міжнародному конкурсі "Інтербачення", який у жовтні пройде в Сочі.