Сепаратисти відправили престарілих людей на мітинг під "Азовсталь"

Вчора, 21 травня, в Маріуполі до центральних прохідним комбінату «Азовсталь» прийшли близько 50 прихильників ДНР, яку Генпрокуратура визнала терористичною організацією

Про це Еспресо.TV повідомили співробітники комбінату.

За їх інформацією, на плакатах мітингувальників були заклики про перехід металургів на сторону ДНР. Вони заявляли, що підтримують ідею створення «Донецької народної республіки» і виступають проти політики «Метінвесту».

Також мітингувальники вимагали «націоналізувати» заводи. Особливо завзято за це виступали літні жінки, яких привели з собою прихильники ДНР.

Водночас у цей самий день багатотисячний колектив «Азовсталі» виступив за мир, порядок і роззброєння, про що оповістив символічний гудок, який пролунав на комбінатах о 12:00 .

Нагадаємо, вчора прихильники так званої «Донецької народної республіки» влаштували пікет біля прохідних металургійного заводу «Азовсталь» у Маріуполі, який належить Ринату Ахметову.

Раніше український Ахметов зробив дві гучні заяви, в яких висловив свій протест проти ДНР, і сказав, що Донбасу з ДРН не по дорозі, а також закликав жителів регіону виганяти терористів.