Тимчук: Під Волновахою сталися зіткнення. Загинуло 8 силовиків (ДОПОВНЕНО)

За оперативними даними групи «Інформаційне спротив», відбулися бойові зіткнення українських силовиків з групами терористів поблизу міст Рубіжне (Луганщина) та Волноваха (Донеччина)

Про це на власній сторінці у «Фейсбуці» написав керівник «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук.

«З боку сил АТО є загиблі. Зокрема, під Волновахою, за нашими даними, загинуло 8 українських силовиків, поранено 18», - зазначив він.

«Варто зауважити, що даний населений пункт знаходиться досить далеко від головного «вогнища тероризму» - Слов'янська і Краматорська. Враховуючи також той факт, що в даний час в зоні АТО зосереджені достатні сили і засоби, задіяні в операції, знову гостро постає питання ефективності та компетентності керівництва АТО», - додав Тимчук.

Водночас, як повідомляє "Остров", очевидчі розповіли подробиці інциденту. 

"Між Велико-Анадолем (Ольганка, Волноваського району) і Володимирівкою сьогодні біля 6 години ранку бойовики ДНР розстріляли українських військових. Приїхали на інкасаторських машинах "ПриватБанку", стріляли з гранатометів і ПЗРК, кулеметів. Солдат було чоловік 30, 3 БТР або БМП", - розповів один з очевидців.

За його словами, місцева міліція нападу не перешкоджала.

"Сьогодні вночі в Ольгінці, Волноваського району розстріляли наших солдатів. Місцеві їх не пустили (на ночівлю – ред.), вони зробили табір, чоловік 30. Вночі під'їхали 2 джипи і 2 інкасаторські машини і розстріляли їх. Кажуть, 4 загиблих", - повідомило інше джерело.