Порошенко вчергове відмовився від зустрічі з Тимошенко в ефірі

Кандидат у президенти України Петро Порошенко не братиме участь у сьогоднішній програмі «Шустер LIVE», яка вже була проанонсована Юлією Тимошенко

Як зазначили в прес-службі політика, причина такого кроку - щільний графік зустрічей, запланований на цей день. 

Сьогодні Порошенко планує спілкування з міністром закордонних справ Данії Мартіном Лідегором та міністром закордонних справ Норвегії  Бьорге Бренде, а також з головою Представництва ЄС в Україні Яном Томбінські.

В той же час прес-секретар Порошенка Ірина Фриз зазначила: «Я розумію бажання багатьох отримати емоції від цього ток-шоу, навіть попри те, що більшість не є прихильниками програми. Адже, як завжди потім пишуть у FB, на ній скоріше розігруються театральні баталії, аніж обговорюються проблемні питання та пропонуються рішення. Запит на це буде доти доки не буде створено формат, що матиме коректні рамки, регламент тобто все те, що якісно відрізнятиме дебати від видовища. 
А поки як казав Шекспір – весь світ - театр, а люди в нім - актори, І кожний не одну там грає роль. ... Ми спробуємо не ламати бенефіс і будемо відповідати на питання так, щоб нас могли зрозуміти, адже поділяємо бажання отримати відповіді від кандидатів на питання, які стосуються подальших дій».

Нагадаємо, тиждень тому Тимошенко звернулася до Порошенка із закликом не пропустити наступні дебати 23 травня.