Скрипка організує драйвовий джаз-кабаре концерт в Києві

Фронтмен гурту "ВВ" Олег Скрипка заграє вишуканий джаз наскрізь пронизаний струмом шаленого драйву в одному з клубів Києва

Новий музичний проект Скрипки розташувався на перехресті ретро-джаз-кабаре, української ліричної пісні, французького шансону та класичного рок-н-ролу, повідомляє tsn.ua.

Джаз-оркестр "Забава" – це створений Олегом Скрипкою своєрідний український "all star band", колектив солістів-віртуозів, складений з кращих вітчизняних джазових та рок-музикантів, жанрова унікальність якого на теренах України сьогодні є беззаперечною.

Перше відділення шоу-програми складається з пісень корифея української естрадної пісні 30-х  – 40-х років Богдана Весоловського, які увійшли до нового сольного альбому Олега Скрипки "Жоржина". Свого часу під цю музику витанцьовувала вся галицька та буковинська молодь, і тільки тепер київські паничі та панянки матимуть змогу й собі насолодитись елегантністю, витонченістю та світлим гумором пісень нашої музичної спадщини.

У другому відділенні прозвучать "вічнозелені" світові та українські шлягери ("Fever", "Tombe La Neige", "Hotel California", "Черемшина" тощо), а також найвідоміші хіти "ВВ" ("Весна", "Танці", "День Народження") в несподіваних джазових обробках.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Скрипка подався у дизайнери і презентував свою колекцію у Донецьку.