Яценюк: Вибори пройдуть без підкупу, "каруселей" і зникаючих чорнил

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк звернувся до громадян України напередодні виборів 25 травня

Звернення опубліковано 24 травня прес-службою Кабінету міністрів, передає Еспресо.TV.

«25 травня ми йдемо на вибори. На вибори глави нашої держави, за свободу, процвітання, європейське майбутнє якої українці платять найдорожчу ціну – ціну власного життя. Тим важливішим є вибір, який ми зробимо в неділю, тим вищою є відповідальність кожного з нас», - йдеться у зверненні.

За словами прем’єра завтрашні вибори пройдуть без підкупів та «каруселей».

«Ми зламали те, що заважало чесному і прозорому самовизначенню виборців. Ми разом зробили все, щоб очистити цей процес від підкупу, «каруселей» і зникаючих чорнил. Ми не дали спонсорованим з-за кордону бандитам та іноземним найманцям зірвати вибори. Повністю забезпечили їх фінансування і законодавче підкріплення. Усе, що робилося впродовж цих трьох місяців Урядом, робилося для того, щоб утвердити гідність людини і впевненість у тому, що від неї залежить все. Ваш голос більше ніхто не вкраде. Ви і тільки ви розпоряджаєтесь ним. Зробіть свій вибір так, як велять вам ваші переконання і ваша совість», - запевнив Яценюк.

«Це буде волевиявлення українців заходу, сходу, півночі і півдня, вибір справедливий і безперешкодний. Тих же наших співвітчизників із Донецької і Луганської областей, яким розв’язана проти України війна зашкодить прийти на виборчі дільниці, хочу запевнити: бандитам недовго залишилося тероризувати ваш край», - додав він.