На Донеччині вибори не відбулися в 23 містах та 6 районах, - ОДА

Вибори президента не відбулися в 23 населених пунктах та шести районах Донецької області

Про це Еспресо.TV повідомили в прес-службі Донецької облдержадміністрації.

Зокрема, вибори не відбулися в таких містах: Авдіївці, Артемівську, Вугледарі, Горлівці, Дебальцевому. Дзержинську, Донецьку, Дружківці, Єнакієвому, Жданівці, Кіровському, Костянтинівці, Краматорську, Червоному Лимані, Макіївці, Новогродівці, Селідово, Слов'янську, Сніжному, Торезі, Харцизьку, Шахтарську, Ясинуватій та в Артемівському, Костянтинівському, Мар'їнському, Слов'янському, Шахтарському, Ясинуватському районах.

Також прес-службі зазначила, що в Докучаєвську розпочали свою роботу вісім дільничних виборчих комісій, але після закінчення короткого часу голосування було припинено у зв'язку з появою там озброєних терористів. 

«Під погрозами були вилучені бюлетені і печатки. Охочі проголосувати жителі попрямували до міського голови за роз'ясненнями. Вибори в місті були зірвані», - заявили в ОДА.

У Амвросіївському районі терористи захопили виборчу дільницю, забравши урни, бюлетені, печатку, а також побили голову сільської ради.

У той же час в Димитрові, Добропіллі, Олександрівському, Володарському і Першотравневому районах працюють всі дільниці.

У Добропіллі, Красноармійську, Олександрівському, Великоновосілківському, Добропільському, Красноармійському районах контроль правопорядку здійснює спецбатальйон «Дніпро».

У Маріуполі на виборчих дільницях жителі безперешкодно віддають свої голоси за того чи іншого кандидата в президенти, хоча активність виборців низька.

У Красноармійську відкрито 33 з 39 ділянок, в Маріуполі - 202 з 216, у Волноваському районі - 43 з 59, в Добропільському - 25 з 26, в Червоноармійському - 22 з 23, в Старобешівському - 9 з 41, в Тельманівському - 26 з 32.

У Сніжному терористи захопили виборчу комісію, що займається місцевими виборами, взявши в заручники кандидата на пост міського голови і керівника виборчого штабу.