У Маріуполі затримано брата "народного мера" Кузьменка, - МВС

У Маріуполі під час нападу на співробітників спецпідрозділу міліції особливого призначення затримано брата так званого "народного мера" Маріуполя Дмитра Кузьменка - Дениса Кузьменка

Про це Еспресо.TV повідомили в прес-службі МВС України з посиланням на радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенко.

«При здійсненні збройного опору співробітникам міліції під час інциденту загинув охоронець Кузьменка», - розповів Геращенко.

За його інформацією, наразі затриманого Дениса Кузьменка  етаповано за межі області. З ним проводяться слідчі дії. Найближчим часом йому судом буде обрано запобіжний захід.

«Денис Кузьменко підозрюється у скоєнні низки протиправних дій, в тому числі захопленні адміністративних будівель, організації масових заворушень, спробах зірвати вибори Президента України на окремих виборчих дільницях», - поінформували в МВС.

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження стосовно організатора сепаратистських мітингів у Донецьку Дмитра Кузьменка.

Йому оголошено підозру про причетність до вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) КК України.