У Миколаєві "Дорожній контроль" побився з народним ополченням

На блокпосту у мікрорайоні Соляні у Миколаєві, де несли службу по охороні громадського порядку працівники міліції, військовослужбовці та представники громадськості між народними ополченцями та активістами "Дорожнього контролю" сталася бійка

Як повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу МВС, двоє представників "Дорожнього контролю" зайшли на територію укріплення та почали проводити відеозйомку, вимагаючи під запис у інспектора ДАІ пояснень, що саме відбувається на контрольно-пропускному пункті.

За інформацією МВС працівники ДАІ перевіряли автомобілі, що заїжджали у Миколаїв. На прохання службовців залишити територію, що охороняється, та не заважать здійснювати службові обов'язки активісти "Дорожнього контролю" не реагували. Це спричинило конфлікт між присутніми на блокпосту народними ополченцями та двома представниками "Дорожнього контролю". В результаті непорозуміння останні звернулися по медичну допомогу. На місці події прибула слідчо-оперативна група Центрального РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області, опитала учасників та свідків події.

До єдиного обліку внесені заяви двох представників "Дорожнього контролю" про нанесення їм тілесних ушкоджень, встановлюються обставини події, проводиться перевірка.