На виборах до Черкаської міськради перемагає партія Одарича

За даними після опрацювання 65% протоколів, до Черкаської міськради проходять Партія вільних демократів, яку очолює екс-мер Черкас Сергій Одарич, "Батьківщина", УДАР, Радикальна партія Олега Ляшка, "Свобода", партія "Солідарність" та Партія ветеранів Афганістану

Про це журналістам повідомив голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, передає Еспресо.TV з посиланням на "Укрінформ".

Партія вільних демократів набирає близько 22% голосів виборців, "Батьківщина" - 15%, УДАР - 14%, Радикальна партія Олега Ляшка - 11%, "Свобода" - 7%,"Солідарність"- 7%, Партія ветеранів Афганістану - 4%.

Інші партії набрали менше одного відсотка.

Нагадаємо, очільник Партії вільних демократів Сергій Одарич також лідирує на виборах міського голови Черкас, випереджаючи кандидата від "Батьківщини".

Сергій Одарич вже обіймав посаду міського голови Черкас з листопада 2006 р. по квітень 2013 р., коли депутати міськради з ініціативи фракції Партії регіонів проголосували за його відставку. Одарич назвав це рішення нелегітимним і оскаржив його у суді. Влада звинуватила його у незаконному звільненні працівників і зі свого боку подала до суду. Тож екс-мер ще судиться: наступне засідання заплановане на 28 травня.